מתכון לגלילות חצילים במילוי גבינה

מתכון לגלילות חצילים במילוי גבינות עיזים ועירית

חומרים

  • 5 חצילים גדולים וקלים (בחצילים קלים יש בד"כ פחות גרעינים)
  • גבינת עיזים / גבינה בולגרית 5%/16% שומן, לשיקולכם
  • שמן לטיגון החצילים /שמן זית למריחה לפני קלייה בתנור
  • מעט עירית קצוצה
  • רוטב פסטו/טפנד זיתים

אולי יעניין אותך גם:

גלילות חצילים – אופן ההכנה

  1. פורסים את החצילים לפרוסות ארוכות ודקות ומתבלים בשמן זית ואופים בחום של 180 מעלות כ 15 דקות עד התרככות ומעט חריכה. לחלופין ניתן לטגן את החצילים.
  2. חותכים גבינות קשות למלבנים (רוחב מעט פחות מרוחב פרוסת החציל)
  3. בבסיס כל חציל שמים רוטב פסטו או טפנד (ממרח) זיתים ע"פ טעמכם, מוסיפים אצבע גבינה ומעט עירית ומגלגלים עד סגירה.
  4. מסדרים בתבנית את החצילים צמודים רצוי לנעוץ קיסם בכל חציל כך שיישארו סגורים, מקשטים בעירית קצוצה ומקררים עד להגשה.

 תהנו ובתאבון,

שתף דף

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on print
טופס יצירת קשר

תוכן עניינים